ESPAIS SUSANNA logo positiu
Luxury Villas Catalonia

Agència de lloguer de vacances i temporal de propietats de luxe.

Luxury Villas Catalonia treballa perquè trobis la propietat ideal on gaudir d’una agradable i exclusiva experiència, a la localitat on tinguis la qualitat de vida que desitges. Som la teva Real Estate Agency.

Luxury Villas Catalonia es dedica al lloguer de vacances, temporal i venta de viles, cases/xalets i apartaments d’alt standing a la Costa de Barcelona i Costa Brava. Formada per un equip de professionals motivats a oferir un producte de qualitat, un assessorament personalitzat i un tracte proper, perquè els clients trobin un allotjament ubicat segons les seves preferències, on gaudir d´una agradable experiència, estada o crear una llar on gaudeixin de la qualitat de vida que desitgen.

Luxury Villas Catalonia neix de Home Holidays Rentals una agència de lloguer de vacances, temporal i venta de propietats (apartaments, cases/viles), que ha volgut crear aquest projecte on s’ofereixen les seves propietats més exclusives. Luxury Villas Catalonia es un projecte que neix des del cor i com Home Holidays Rentals es basa en uns valors transparents, justos i sostenibles. Transmeten credibilitat i responsabilitat social corporativa, amb tota la il·lusió de promoure un mercat/turisme de qualitat i responsable, en un territori de gran riquesa patrimonial i cultural a l’entorn natural del mediterrani, i una gastronomia autèntica com és la de Catalunya.

Ens motiva que aquest projecte atragui a clients nacionals i internacionals, tingui un impacte positiu als negocis i a la comunitat. És per això que posem l’esforç per establir col·laboració amb altres empreses que ofereixen experiències per a donar a conèixer la riquesa que forma el territori de Catalunya.

Luxury Villas Catalonia i Home Holidays Rentals gestionem una encantadora i exclusiva vila anomenada El Mirador, ubicada a un turó del tradicional i bonic poble de pescadors d’Arenys de Mar (costa de Barcelona). Es troba envoltada de l’entorn natural típic del mediterrani, entre el mar de la costa de Barcelona i la muntanya del parc natural del Montnegre Corredor. Vila El Mirador es una propietat privada, amb espais lluminosos i amplis, mobiliari clàssic i elegant, amb un jardí magnífic amb piscina. El Mirador es un espai singular i adaptable per a la realització de diferents esdeveniments. Un lloc ideal per fer especial el teu esdeveniment més íntim o familiar, connectar idees durant la teva reunió d’empresa o jornada de treball, degustar els productes de proximitat de Catalunya amb una mostra gastronòmica, o cuidar de la teva salut amb sessions de meditació o estades de retirs.

L’espai de Vila El Mirador es distribueix en la planta baixa on hi ha una habitació amb dues lliteres i un bany complert amb dutxa. A la primera planta hi ha el menjador amb llar de foc, cuina office integrada, barbacoa incorporada i bany complert amb dutxa i un bany de cortesia, amb disponibilitat de wifi. A la segona planta s’hi troba dos habitacions suite amb bany complert i dutxa, una habitació doble, una habitació amb dues lliteres i un llit individual, un bany complert amb banyera.

L’exterior es magnífic amb un jardí amb gespa natural i una petita font amb cascades d’aigua, té uns porxos amb arcades amplies, espais adaptables, rodejats de vegetació i un ambient tranquil. La propietat ofereix pàrquing gratuït d’un vehicle a l’interior i a l’exterior per a més d’un vehicle. Vila el Mirador t’obre les portes per a que gaudeixis de la teva experiència més personal o professional. Volem que gaudeixis dels espais de Vila El Mirador per a fer diferent i especial el teu esdeveniment personal, reunió d’empresa, jornada gastronòmica o retir. Per això tenim disposició per oferir els serveis que necessites (càtering, ordinadors, projectors de pantalla, dj, etc.), sempre sota petició i posterior confirmació.

No et perdis aquesta encantadora experiència!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Luxury Villas Santa Susanna a Espais Susanna.

Agència lloguer vacacional o temporal en Centre comercial Espais Susanna.

Luxury Villas Catalonia

 

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!