ESPAIS SUSANNA logo positiu

Pintacares Infantil!!

 
Vine a Espais Susanna i escull el dibuix que més t’agradi.  
 
L’activitat es realitzarà el Dissabte  25  de Maig de les 10:30 a les 13:30h, a la zona infantil de la planta -1 de la galeria comercial.
 

 No us ho podeu perdre!

 

Activitats Infantils mes de Maig a Espais Susanna.

Woody i Buzz Lightyear a les activitats infantils a Espais Susanna!!!

 
Vine a Espais Susanna a les activitats infantils a conèixer dos dels personatges principals i més estimats de les pel.lícules Toy Story: el sheriff Woody i el seu amic Buzz Lightyear, un superheroi inspirat en un astronauta.
 
Ens visitaran el Dissabte  27  de Maig de les 11 a les 14h, els trobaràs passejant i comprant per les botigues de tot l´espai comercial.
 

Activitats Infantils mes de Maig

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!