ESPAIS SUSANNA logo positiu
10xdiez espais susanna

Tèxtil de la llar, roba i complements.

10xDIEZ, Comercial Tèxtil Sánchez de Cornellà, SA: és una empresa familiar que va ser fundada a Barcelona l’any 1926.

La nostra oferta combina productes de moda i decoració per a la llar, amb un disseny propi.

Disposem d´una gran oferta de moda per homa, dona i nens i un gran assortiment de roba per al sector d´hostaleria.

Confeccionem tot tipus de Cortines com estors, panells japonesos, enrotllables, ona perfecta, etc… a més prenem mides a casa teva i te les instal·lem.

També comptem amb un gran assortiment en matalassos, canapès, bases entapissades, somiers i llits articulats.

Com a experts en el sector, coneixem i mimem el producte des del seu disseny fins a la seva col·locació a la botiga, assessorant els nostres clients en aquells productes que més s’ajusten als seus gustos i necessitats.

El client és el centre del nostre model de negoci particular, que integra disseny, fabricació, distribució i venda, a través d’una àmplia xarxa de botigues pròpia distribuïdes per la geografia catalana. Disposem de més de 10.000 m2 d’exposició fixa a les botigues.

La filosofia de l’empresa és oferir als nostres clients les millors condicions en preu, qualitat i servei.

Us esperem a 10xDIEZ Santa Susanna!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

10xDIEZ Espais Susanna.

10xDIEZ en Centre comercial Espais Susanna.

10xdiez santa susanna 10xdiez santa susanna 10xdiez santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!