ESPAIS SUSANNA logo positiu

Contacte

Vols contactar amb nosaltres? Ens pots trucar, enviar un missatge o omplir el formulari de contacte. Et contestarem al més aviat possible.

Horari

L’horari de les botigues pot variar. Podeu consultar horaris específics a la pàgina de cada botiga.

Omple el següent formulari de contacte i ens posarem en contacte amb tu.

*Enviant aquest formulari acceptes la  nostra política de privacitat i avís legal.

Visita'ns

Tenim moltes ganes de veure’t! T’esperem

contacte espais susanna

Pots arribar...

Distàncies

Zona hotelera: 8′ caminant.
Malgrat de Mar: 3.8 km.
Pineda de Mar: 4.3 km.
Palafolls: 5.8 km.
Tordera: 8.0 km.
Blanes:  9.1 km.
Calella: 6.3 km.
Sant Pol de Mar: 9.6 km.
Barcelona: 55 km.
Girona: 45 km.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Contacte espais susanna.

contacte espais susanna

Botigues i restauració Espais Susanna.

Botigues i restauració en Centre comercial Espais Susanna.

BOTIGUES I RESTAURACIÓ BOTIGUES I RESTAURACIÓ

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!