ESPAIS SUSANNA logo positiu

ESPAIS SUSANNA

Centre comercial Santa Susanna

L’estratègica situació de Santa Susanna, gairebé equidistant de Barcelona i Girona, amb la costa i la zona interior (Serralada Litoral) ofereix al visitant un ampli ventall d’atractius turístics tant a l’estiu com a l’hivern: platges de qualitat, gastronomia, comerç, serveis, oci, cultura, així com turisme rural i esportiu. I és que s’ha de dir que Santa Susanna ho té tot: bon clima, instal·lacions hoteleres de qualitat i oferta comercial i cultural remarcable, així com un calendari anual de convencions, competicions esportives i esdeveniments molt actiu que han fet créixer de manera exponencial el turisme familiar, esportiu i de negocis europeu, havent-se arribat ja a les més de 3 milions de pernoctacions anuals.

 Afavorit per la seva bona comunicació per carretera, autopista i connexió ferroviària, és l’àrea comercial de referència de la zona. Espais Susanna és un parc comercial que s’ha anat consolidant des que l’any 1993 es va inaugurar el primer dels dos edificis que el componen, amb un  motor d’alimentació i una galeria d’altres comerços i serveis. Posterioritat, l’any 2006, es va diversificar l’oferta comercial i es va construir un edifici adjacent dedicat a locals individuals de mitjana superfície. La combinació ha configurat una oferta diferenciada que s’ajusta a les necessitats dels habitants de l’entorn, segones residències i turistes, els quals poden apropar-s’hi en pocs minuts a peu des dels seus hotels i apartaments.

Ens plau donar-vos la benvinguda a Espais Susanna.

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

Vols ser part de l’associació de comerciants d’Espais Susanna?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Escull l'opció desitjada:

*Enviant aquest formulari accepta la nostra política de privacitat i avís legal.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

T’esperem al Centre Comercial Santa susanna.

Al Centre Comercial Santa Susanna trobareu més de 40 botigues a la vostra disposició.

Centre comercial santa susanna Centre comercial santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

 

× Hola!