ESPAIS SUSANNA logo positiu

1er Aniversari de Anytime Fitness!!!

1er Aniversari Anytime Fitness Santa Susanna
 1er Aniversari de Anytime Fitness.
El nostre gimnàs celebra el seu primer aniversari, els primers 365 dies oberts 24 hores.
 
Fins al 22 d´Agost sortejaran un munt de regals entre tots els socis, per participar només heu d’entrar al seu instagram.
 

El camí cap a una vida sana, amb un cos fort i funcional per gaudir del present i del futur… és un camí per a tota la vida, i ens encanta poder-lo recórrer al vostre costat!Tot el personal desitgen que estigueu gaudint de l’experiència Anytime Fitness i que continueu entrenant amb la mateixa il·lusió amb la qual ells afronten la seva feina.

1er Aniversari de Anytime Fitness.
El nostre gimnàs celebra el seu primer aniversari, els primers 365 dies oberts 24 hores a Espais Susanna.

1er Aniversari de Anytime Fitness.
El nostre gimnàs celebra el seu primer aniversari, els primers 365 dies oberts 24 hores en Centre comercial Santa Susanna.

1er Aniversari de Anytime Fitness. 1er Aniversari de Anytime Fitness.

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!