ESPAIS SUSANNA logo positiu
Anymobil santa susanna

Complements i accessoris de telefonia.

Si has arribat fins aquí, és perquè t’ha entrat curiositat sobre nosaltres.

Doncs t’explicarem que Anymobil va néixer l’any 2013 de l’entusiasme d’una parella jove, pels accessoris per a mòbils, tablets i altres dispositius, però sobretot érem i som uns amants de les fundes/carcasses per a mòbils.

Durant tots aquests anys hem evolucionat alhora que ho han fet les nostres marques de confiança com Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Oppo etc… cada vegada són més i nosaltres estem al dia de totes les seves novetats amb els models més recents del mercat.

Sobre les nostres fundes/carcasses, direm que cada cop són més resistents, duradores i perquè no dir-ho…més boniques amb dissenys i estampats més actuals, amb la qual cosa, proporcionem més qualitat, però… al mateix preu de sempre!

Parlant dels dissenys i estampats, què passa si a alguna de les nostres botigues no acabes de veure el que t’agrada? Doncs no passa res, ja que fem fundes personalitzades amb la imatge, estampats, foto, logo o disseny que vulguis, així tindràs la funda del teu mòbil totalment personalitzada per tu.

A més, pots personalitzar cuadres, clauers, plaques de metacrilat com les de Spotify, marcs de fotos, fusta, consoles i un llarg etc…

I com ja saps, posar una funda/carcassa al mòbil no és suficient per protegir-lo al 100% així que t´oferim els millors protectors de pantalla, tenim vidre temperat senzill, vidre temperat complet i hidrogel, tant per a mòbils plans, com per a mòbils corbs, tots ells de la millor qualitat i per descomptat us ho posem nosaltres a totes les nostres botigues.

No podem tancar aquesta presentació sense parlar de la nostra gran varietat d’accessoris que tenim per complementar el mòbil.

Sabies que d’aquí a uns anys, el connector USB desapareixerà? Si, així és i el seu successor és el famós connector TipoC, és més… avui dia, les grans marques ja fan els seus carregadors amb adaptadors i cables TipoC i per descomptat a les nostres botigues no podien faltar, ni els nous ni els de sempre.

A més, les grans marques actualment prescindeixen d’algun dels seus accessoris com ara els auriculars, per això hem afegit a la nostra varietat d’auriculars que ja teníem, els auriculars amb clavilla Lightning per a iPhone i clavilla TipoC per a Android, però si ja tens uns auriculars amb clavilla Jack(aux) i no vols canviar-los, també tenim adaptadors perquè pugueu seguir utilitzant-los, i si ets dels que no li agraden els auriculars amb cable, tens els auriculars Bluetooth que van de meravella.

I com que tenim una infinitat d’accessoris, et deixo un petit resum perquè et facis una idea, espero no avorrir-te.

Tenim cascs per cable i per Bluetooth, altaveus Bluetooth, pal selfie per cable i per Bluetooth, pendrive, targeta memòria SD, power Bank(carregador portàtil), carregador Base sense fil, suport cotxe/moto/bici, fundes submergibles per a l’aigua, braçalets esportius, penjadors per al mòbil, fundes i protectors de pantalla per a tablets etc…

I sense més ni més, ens acomiadem i esperem veure’t aviat a Anymobil!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

ANYMOBIL Espais Susanna.

Anymobil en Centre comercial Espais Susanna.

anymobil santa susanna anymobil santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!