ESPAIS SUSANNA logo positiu
anytime fitness santa susanna

Gimnàs i centre de fitness.

A Anytime Fitness Santa Susanna, el suport que reps és real des del primer dia. Els nostres entrenadors no coneixen el pla perfecte per a tots, sinó que desenvolupen un pla únic que s’adapta a tu: una experiència de condicionament físic total dissenyada al voltant de les teves habilitats, el teu cos i els teus objectius. Un pla amb un enfocament 360º de la teva salut que cobrirà àrees fonamentals amb què altres gimnasos ni somien. El primer pas? Contacta amb nosaltres i deixa’ns acompanyar-te al teu repte.

Ja has fet el primer pas. Ja ets al teu camí cap a #TuMejorTú

Construeix amb nosaltres quelcom una mica més fort que els teus músculs.

El que ens fa especials no són les nostres màquines de fitness o les nostres cintes de córrer. Tenim tot això, però allò que ens distingeix d’altres gimnasos és el nostre equip d´entrenadors. T’ajudarem a enderrocar qualsevol barrera que s’interposi entre tu i una vida més saludable. Sabem que el camí cap a una vida sana no segueix una línia recta i per això els nostres entrenadors estan desitjant treballar al teu costat per motivar-te en tot moment.

Deixa’ns cuidar-te. Deixa’ns dissenyar el pla perfecte per a tu.

Què vol dir realment AF? Significa el nostre compromís amb tu. Significa crear un pla únic que realment s’adapti a la teva vida. Significa tenir un entrenador i una comunitat per recolzar-te i motivar-te de totes les maneres possibles. I vol dir posar al teu abast totes les opcions possibles perquè puguis fer exercici en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Suport
No tenim clients. Tenim socis. Comencem el nostre camí junts amb una entrevista i valoració inicial gratuïtes. Des d’aquest moment, tindràs a la teva disposició un equip de professionals capacitats i encantats d’acompanyar-te pel teu camí cap a #TuMejorTú. Tant se val el teu estat físic inicial, la teva experiència o el teu objectiu.

Serveis
Junts som imparables. Let´s Do It! Comptem amb les millors instal·lacions, les classes més divertides i efectives i els millors professionals. Si no pots venir al teu club, no estaràs sol: tenim totes les eines per entrenar amb tu a la distància amb el rigor i la qualitat d’AF. Vols fer un pas més? els nostres entrenadors personals tenen un pla perfecte per a tu.

Conveniència
Amb accés les 24 hores, els 365 dies de l’any a gairebé 5.000 clubs a tot el món, t’estàs unint al gimnàs més convenient del planeta. La distància mai no és una excusa.

Comunitat
No us esteu unint a un gimnàs. T’estàs unint a una comunitat de persones amb metes i idees afins, disposades a motivar-te pel teu camí. Benvingut a la família Anytime Fitness

Equipament i serveis
Equips: Cintes, El·líptiques, Bicicletes Estàtiques, Escaladores, Rems, Pes Lliure, Racks, Synergy 360, Politges, Kettlebells, TRX, Sacs.

Estil de vida: Entrenament Personal, Entrenament En Grup, Entrenament Remot, Pilates, Cicle Indoor, Classes de Zumba, Classes de Cardio, Classes de Tonificació, Classes de Ioga, Classes LesMills.

Serveis: Accés 24 Hores, Seguretat 24 Hores, Aparcament Proper, Accés Global, Canviadors Privats, Dutxes Privades, Programa de Descomptes, Netflix & Xarxes Socials, Wifi Gratuïta, Coaching Esportiu, Entrenament Personal, App Anytime Fitness.

T’esperem a Anytime Fitness Santa Susanna!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Anytime Fitness Espais Susanna.

Anytime Fitness en Centre comercial Espais Susanna.

anytime fitness santa susanna anytime fitness santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!