ESPAIS SUSANNA logo positiu
Bureau Vallée santa susanna

Material d´oficina.

Bureau Vallée és una família, una comunitat de persones que comparteixen els mateixos valors: diàleg, confiança, compromís, solidaritat…

Vaig començar la meva carrera professional al sector de la gran distribució francesa, convertint-me en Director d’un hipermercat Alcampo. Durant un viatge professional als EUA, vaig descobrir el concepte de SUPERMERCAT DE PAPERERIA I MATERIAL D’OFICINA. Aquest concepte em va seduir immediatament per la diversitat de productes, les possibilitats d’innovació i una clientela sòlida constituïda alhora per professionals i particulars. He perfeccionat el concepte afegint-hi un gran valor: el preu “DISCOUNT” (preus baixos) perquè és una de les vies de desenvolupament més eficaces per vendre, desenvolupar-se ràpidament i garantir l’èxit a llarg termini. El 1990 vaig obrir el meu PRIMER CASH & CARRY BUREAU VALLÉE. ARA HI HA MÉS DE 300 BOTIGUES, fet que converteix Bureau Vallée en la principal xarxa europea de grans superfícies especialitzades en papereria, mobiliari i material d’oficina, ofimàtica, informàtica i consumibles d’impressió.

Un projecte en constant creixement.

La xarxa europea més gran de supermercats de papereria, material i mobiliari d’oficina i informàtica a preus baixos.

Us esperem a Bureau Vallée!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Bureau Vallée Espais Susanna.

Bureau Vallée en Centre comercial Espais Susanna.

bureau vallée santa susanna bureau vallée santa susanna bureau vallée santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!