ESPAIS SUSANNA logo positiu
carrefour santa susanna

Hipermercat.

Carrefour Santa Susanna, amb més de 4000 m² de superfície de venda, és l’hipermercat de referència de les comarques del Maresme nord i La Selva.

El nostre hipermercat, pel seu ampli assortiment i l’excel·lència en la qualitat dels seus productes, han esdevingut un magnífic aparador per a l’activitat productiva de la regió on es troba ubicat. En ell oferim els productes dels proveïdors locals i regionals, amb els quals treballem estretament, cosa que ens converteix en un dels principals agents dinamitzadors de l’economia local i regional.

El nostre compromís consisteix a satisfer les necessitats de compra dels nostres clients, oferint sempre la millor qualitat en productes i serveis al preu més baix del mercat, aconseguint així fer més assequible la compra a tots els sectors de la societat.

Els clients troben un gran nombre de productes i serveis en el nostre establiment, alguns d’ells són:
– Assessorament i ampli assortiment de grans i petits electrodomèstics i electrònica.
– Gran assortiment de roba i parament de la llar.
– Moda d’home, dona, infantil i nadons.
– Parafarmàcia.
– Assessorament en una gran varietat de bicicletes i patinets.
– Assessorament en vins i licors.
– Secció de productes típics d’altres països.
– Peix i marisc fresc cada dia.
– Taulell de carnisseria i taulell d’embotits i formatges on podràs escollir el tall que més t’agradi.
– Fruites i verdures de proximitat i de la regió.
– Obrador de sushi on durant tot el dia elaborem safates de rotllets de diferents varietats de sushi.
– Gran varietat de productes per celíacs i les diferents intoleràncies alimentàries.
– Gran varietat de productes bio, ecològics, de cultiu sostenible i productes regionals.
– Secció i taulell de forn de pa i brioixeria.
– Taulell de menjar preparat amb amanides, plats cuinats, pollastres a l’ast, entrepans, empanades argentines, pizzes, etc.
– Servei a domicili de la teva compra.
– Estació de servei.

Tots aquests productes, serveis i molt més contribueixen a facilitar i fer més atractiva l’experiència de compra dels nostres clients.

Us esperem a Carrefour Santa Susanna!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Carrefour Espais Susanna.

Carrefour en Centre comercial Espais Susanna.

Carrefour santa susanna Carrefour santa susanna (4) Carrefour santa susanna (3)

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!