ESPAIS SUSANNA logo positiu
duplicar espais susanna

Duplicat de claus, i reparació de calçat.

A Duplicar ens dediquem a duplicat de claus i reparació de calçat des de fa 10 anys. La confiança dispositada pels nostres clients durant aquest temps avala la nostra professionalitat i serietat en tots els serveis que oferim:

-Fem duplicats de claus de tota mena: serreta, seguretat, gorja, tubulars…

-Li aconseguim la seva clau de seguretat, només cal que ens porti la tarjeta del seu bombí i li entreguem en un parell de setmanes.

-També fem claus de reserva sense comandament que li permetrà obrir i posar en marxa manualment el vehícle.

-Codifiquem quasi totes les marques de vehícles: Renault, Citroen, Peugeot, Seat, Volswagen, Audi, Fiat, Toyota, Kia, Hyundai, etc.

-Reparem la seva clau amb comandament: substitució de botons, canvi de carcassa, substitució pila esgotada per una de nova…

-Duplicats de comandaments de portes de garatge, de persianes de locals particulars i de comunitats. Garantia de 2 anys. També substituim la pila de casi totes les mides.

-Disposem d´una gran varietat de clauers i anelles de colors per distingir les teves claus.

-Esmolem tisores de cuina i de costura, ganivets de tota mena, de carnisser, de peixater… amb mola d´aigua per preservar el temperat de les seves eines.

-Venem tisores, ganivets i navalles de qualitat de la marca 3Claveles.

-Reparació de calçat: canviem tapetes i soles per unes de cautxú o cuir segons les preferéncies del client, canviem cremalleres i carros a botes, bosses i motxiles, velcro, civelles, gomes, reparem bosses d´encofrar, canviem cinturons, posem reblons i claudàtors.

-Disposem d´una àmplia varietat de productes per la neteja, manteniment i consevació del calçat, bolso o moneder de pell.

-També tenim alces, salvamitxes, ½ plantilles, taloneres i salva tapetes.

-No canviem piles de rellotge.

-No tenyim calçat ni cap article de pell

-Les sabates i els articles que el client deixi per arreglar, només es guardaran 6 mesos, passat aquest temps es portaran a reciclatge.

Us esperem a Duplicar!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Duplicar Espais Susanna.

Duplicar en Centre comercial Espais Susanna.

Duplicar santa susanna Duplicar santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!