ESPAIS SUSANNA logo positiu
el cau del gat negre espais susanna

Premsa, regals i màgia.

El Cau del Gat Negre, quiosc de prensa, botiga de regals i productes esotèrics ubicada a l´entrada central de la galeria comercial. 

Venta de diaris i revistes nacionals tot l´any i venta de premsa internacional durant la temporada estiuenca. També som punt de venta de la Loteria de Catalunya.

Petit racó ple de màgia i bones energies on
t´assessorarem i  t´escoltarem per tal que puguis resoldre els problemes de la teva vida de la millor manera.

Dins el món de l´essoterisme i la màgia disposem d´una gran varietat de productes de les diferents categoríes:

-Gran assortiment de varetes d´encens, per aromatitzar la casa o per a rituals, de les grans marques Satya, Hari Darshan, Vedika, Garden Fresh, Karma, Golden Nag, Tridev, Ullas, Tribal Soul,  Maharani Dreams, Banjaram Stamford.

-Cremadors per encens de varetes i de cons, de fusta o de resina i de diferets formes, colors i mides.

-Rotlles d´herbes per cremar de Salvia blanca, lavanda, ruda… i palets de Palo Santo natural per netejar i purificar les energies.

-Espelmes de diferents mides i colors per rituals, amb estampes i horació, amb olor o amb herbes per rituals de neteja, protecció, amor, diners, feina, salut…

-Rituals amb espelmes personalitzats segons quina sigui la necessitat del client. A més preparem el Ritual de Sant Joan o Solstici d´estiu i els Rituals de Nadal i de Cap d´Any amb tot el material i les instruccions necessaries.

-Espelmes d´olor de la marca Goloka

-Aigues i colònies de la marca Murray Lanman d´aigua florida, ruda, palosanto, sàndal, roses, lavanda, gesamí, flor de taronger, canyella i violeta.

-Olis aromàtics per cremador, vaporitzador, humidificador, aspirador per aromatitzar la teva vivenda i cremador de ceràmica, resina o pedra de diferents colors i formes.

– Minerals en brut o tallats, petits o grans de tots colors, formes i composició: quarz, amatista, turmalina, àgates, turquesa, jaspe, aventurina, lapislàzuli, hematite, citrino, rodonita, unakita, jade, onix…

– Penjolls i pulseres de minerals naturals de diferents tipus, formes i colors.

– Pènduls de fusta de pi, de metall, de mineral, de metall i mineral, egipcis, dels chakres, d´orgonita, amb forma de vareta, rodons, prismes…

-Amulets, pulseres i arrecades de plata, acer o metal, tots amb cadena d´acer o amb corda: de protecció, de la sort, amb imatges de sants, de l´horòscop, dels chakres…

-Gran i variat assortiment de cartes de tarot de diferents autors reconeguts i de variades temàtiques: tarot marsella, Rider Waite, egipci, Santa Mort,  Le Normand, clàssics, gòtics,d´animals, de Lisa Parker, Anne Stokes…

-Gran varietat d´oracles: els més bàsics i senzills serien els llibrets de la Jessica Tate, els més coneguts serien els oracles de la Doreen Virtue d´angels, fades i arcàngels; de la deeses, dels chakres, de la lluna, de vides passades, del sentit de la vida, registres akasics, de minerals, de l´amor, d´evolució personal, per trovar el sentit de la teva vida, de sanació interior, del I-ching i la filosofia del Tao, del zodíac, de fades, unicorns, dels nostres avantpassats, d´animals de poder…

-Runes viquingues de diferents minerals.

-Figures de resina d´angels, fades, dracs, budes, ganesha, unicorns…

-Gran varietat de figures de resina de calaveres: mexicanes, stream punk, clàssiques, gòtiques…

-Copes de decoració medievals, de calaveres, mexicanes, gòtiques, de dracs, de pirates…

-Assortiment de tasses de ceràmica i rellotges amb les il.lustracions de la Lisa Parker.

-Figures de resina de més de vint cm esculpides i pintades a mà de fades, dracs, angels..  d´autors reconeguts con Lisa Parker, Anne Stokes, Amy Brown, Nene Thomas, Victoria Frances, James Ryman… de temàtica gòtica i de fantasia.

-Làmpares de sal natural de les mines de sal rosa del Himalaya de diferents mides.

Més de 10 anys ens avalen com a botiga de referéncia de la zona del Maresme i La Selva gràcies al tracte personal que oferim a tots els nostres clients que any rere any reconeixen la nostra dedicació i entrega. T´assessorem i t´expliquem tot el que et faci falta i pots veure i tocar els productes per així notar les sensacions i conectar amb les teves necessitats.

Us esperem a El Cau del Gat Negre!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

El Cau del Gat Negre Espais Susanna.

El Cau del Gat Negre en Centre comercial Espais Susanna.

Quiosc Santa Susanna - El cau del Gat Negre Quiosc Santa Susanna - El cau del Gat Negre Quiosc Santa Susanna - El cau del Gat Negre

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!