ESPAIS SUSANNA logo positiu

Feliç Dia Internacional de la Dona

Des d´Espais Susanna et convidem a que celebris el Dia Internacional de la Dona amb nosaltres, per aconseguir una societat més igualitària.

El 8 de Març es celebra el Dia Internacional de la Dona, un dia dedicat a la lluita per la igualtat, la participació i l’apoderament de la dona en tots els àmbits de la societat.

Si hi ha algun col·lectiu que sap de lluita són les dones. Només cal mirar enrere per veure el que ha aconseguit la dona en només 100 anys, s’ha avançat però encara queda molt camí per recórrer.

El moviment del 8M es fa cada any més fort i poderós, com cadascuna de les dones que el componen. Diversos grups, associacions, fundacions, ONGs i dones continuen lluitant de manera permanent per acabar amb els assetjaments, assassinats, violència de gènere, bretxa salarial i les desigualtats en totes les formes.

També s’uneixen molts homes a la causa, perquè la igualtat de gènere beneficia tota la societat.

Fins que no s’aconsegueixi una igualtat de gènere efectiva, es seguirà celebrant el Dia Internacional de la Dona.

Dia internacional d la dona.

Dia internacional de la dona a espais susanna en Centre comercial Santa Susanna.

  dia internacional de la dona dia internacional de la dona dia internacional de la dona

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!