ESPAIS SUSANNA logo positiu
jysk espais susanna

Decoració, mobiliari i descans.

JYSK és una cadena internacional de botigues que ven “tot per a la llar”.

JYSK és propietat de la família que hi ha darrere del Grup Lars Larsen. El fundador, Lars Larsen, és conegut a tot Dinamarca com el principal comerciant del país que sempre té “una gran oferta”.

El 1979, quan va obrir la seva primera botiga a Dinamarca a la segona ciutat més gran de Dinamarca, Aarhus – on, per cert, encara es troba – Larsen tenia grans ambicions, encara que mai va imaginar la rapidesa amb què creixeria el seu negoci. Larsen va obrir diversos locals de JYSK Sengetøjslager (el nom original de la botiga fins al 2001) a tot Dinamarca, i el 1984 va obrir la seva primera botiga fora de les fronteres del país, al país veí, Alemanya.

Avui dia el Grup JYSK comprèn més de 3.000 botigues als següents 50 països de tot el món: Dinamarca, Noruega, Suècia, Finlàndia, Polònia, República Txeca, Hongria, Països Baixos, Eslovàquia, Alemanya, Àustria, Suïssa, Islàndia, Canadà , Groenlàndia, Illes Fèroe, Estònia, Letònia, Lituània, Ucraïna, Kosovo, Bulgària, Kazakhstan, Romania, França, Gran Bretanya, Eslovènia, Macedònia del Nord, Croàcia, Itàlia, Espanya, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Armènia, Montenegro, Grècia , Albània, Vietnam, Malta, Portugal, Geòrgia, Bielorússia, Tadjikistan, Moldàvia, Bèlgica, Kuwait, Unió dels Emirats Àrabs, Tailàndia, Irlanda, Xipre i Azerbaidjan.

El volum de negoci anual del grup és de 4,8 milions d´euros. El creixement és estable i controlat i la plantilla total es compon d’uns 26.500 empleats.

La paraula ‘JYSK’ sempre s’ha inclòs intencionadament al nom de l’empresa. En danès “JYSK” designa qualsevol cosa o – com Lars Larsen – qualsevol persona de la Península de Jutlàndia, i sovint s’associa amb la modèstia, la minuciositat i l’honestedat – tres valors amb què el mateix Larsen sempre s’ha identificat. JYSK vol dir confiança, i un acord és sempre un acord.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.