ESPAIS SUSANNA logo positiu
jysk espais susanna

Decoració, mobiliari i descans.

JYSK és una cadena internacional de botigues que ven “tot per a la llar”.

JYSK és propietat de la família que hi ha darrere del Grup Lars Larsen. El fundador, Lars Larsen, és conegut a tot Dinamarca com el principal comerciant del país que sempre té “una gran oferta”.

El 1979, quan va obrir la seva primera botiga a Dinamarca a la segona ciutat més gran de Dinamarca, Aarhus – on, per cert, encara es troba – Larsen tenia grans ambicions, encara que mai va imaginar la rapidesa amb què creixeria el seu negoci. Larsen va obrir diversos locals de JYSK Sengetøjslager (el nom original de la botiga fins al 2001) a tot Dinamarca, i el 1984 va obrir la seva primera botiga fora de les fronteres del país, al país veí, Alemanya.

Avui dia el Grup JYSK comprèn més de 3.000 botigues als següents 50 països de tot el món: Dinamarca, Noruega, Suècia, Finlàndia, Polònia, República Txeca, Hongria, Països Baixos, Eslovàquia, Alemanya, Àustria, Suïssa, Islàndia, Canadà , Groenlàndia, Illes Fèroe, Estònia, Letònia, Lituània, Ucraïna, Kosovo, Bulgària, Kazakhstan, Romania, França, Gran Bretanya, Eslovènia, Macedònia del Nord, Croàcia, Itàlia, Espanya, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Armènia, Montenegro, Grècia , Albània, Vietnam, Malta, Portugal, Geòrgia, Bielorússia, Tadjikistan, Moldàvia, Bèlgica, Kuwait, Unió dels Emirats Àrabs, Tailàndia, Irlanda, Xipre i Azerbaidjan.

El volum de negoci anual del grup és de 4,8 milions d´euros. El creixement és estable i controlat i la plantilla total es compon d’uns 26.500 empleats.

La paraula ‘JYSK’ sempre s’ha inclòs intencionadament al nom de l’empresa. En danès “JYSK” designa qualsevol cosa o – com Lars Larsen – qualsevol persona de la Península de Jutlàndia, i sovint s’associa amb la modèstia, la minuciositat i l’honestedat – tres valors amb què el mateix Larsen sempre s’ha identificat. JYSK vol dir confiança, i un acord és sempre un acord.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

JYSK Espais Susanna.

JYSK en Centre comercial Espais Susanna.

Jysk Santa Susanna Jysk Santa Susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!