ESPAIS SUSANNA logo positiu
kiwoko santa susanna

Botiga per a mascotes i clínica veterinària.

SOM ESPECIALISTES

Kiwoko és la cadena capdavantera de botigues d’animals a Espanya.

A Kiwoko som especialistes en tota mena d’animals i tenim un equip de més de 1.000 persones dedicades a ajudar a millorar la vida de totes les mascotes, ja que un amant dels animals no és només un client, és un amic.

Per ajudar-te a cuidar i gaudir del teu millor amic comptem amb les millors ofertes del sector i amb el personal més especialitzat.

PER QUÈ SOM DIFERENTS?

A Kiwoko fem de la innovació una de les nostres banderes. Les nostres botigues estan pensades perquè siguin un espai d’esbarjo per a nens i grans i sobretot, siguin grans o petites, les nostres botigues estan dissenyades per cobrir totes les necessitats del teu animal. Fins i tot les botigues Kiwoko més petites tenen més de cinc mil articles que cobreixen les necessitats de les sis famílies principals d’animals: gossos, gats, aus, rosegadors, rèptils i peixos. A més, pots comptar amb més de 50.000 productes per encàrrec.

Kiwoko no és una cadena de botigues més, treballem amb éssers vius i per això el nostre equip està format per amants dels animals. A Kiwoko ens prenem el teu benestar molt de debò i intentem complir en tot moment amb la declaració Kiwoko.

A més, Kiwoko és un món, un món animal, on ells (els animals) són els protagonistes. A diferència d’altres botigues, a Kiwoko ens encanta que entris només a mirar, perquè a les nostres instal·lacions volem transmetre, sobretot als més petits, l’amor i el respecte pels animals.

Per tot això, us convidem a venir a una botiga Kiwoko com més aviat millor

Pels que fem Kiwoko això és més que una feina. igual que tu, som amants dels animals i volem ajudar-te que els cuidis perquè tinguin una vida feliç.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

Kiwoko Espais Susanna.

Kiwoko en Centre comercial Espais Susanna.

kiwoko santa susanna kiwoko santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!