ESPAIS SUSANNA logo positiu
La Bòbila espais susanna

Restaurant.

El Restaurant Cafeteria La Bòbila està situat dintre de l’oferta gastronòmica d´Espais Susanna. Després de sis anys de la nostra apertura hem aconseguit un indret únic dintre del marc incomparable de Santa Susana on podeu gaudir d’una cuina mediterrània aleshores que internacional.

Posem a l’abast dels nostres clients, un menú diari i un menú de cap de setmana, en aquests moments el preu és de 14€ entre setmana i de 20€ els caps de setmana.

Dintre del menú tots els dijous tenim paella mixta, en els menús de cap de setmana tots els dissabtes oferim un arròs sorpresa i tots els diumenges una fideuà, en tots els menús que són variats i canviem setmanalment tenim una cuina típica catalana on podríem destacar: peus de porc guisats, cargols a la catalana, canelons de l’àvia, rostit de la tieta soltera, patata farcida de brandada de bacalla, espatlla de xai al forn i també un ampli assortit de postres.

Cada dia des de les 9.00 del matí podreu gaudir de la nostra cafeteria on trobareu una àmplia varietat d´entrepans així com de rebosteria en diferents pastissos fets a casa.

Tant els divendres com els dissabtes al vespre us oferim sopar. Disposeu de diverses tapes per gaudir pica i compartir, aleshores que multitut d’amanides fetes amb productes de proximitat, també disposeu d’una àmplia varietat de plats combinats així com entrepans de sempre i entrepans divertits, posem a la vostra disposició plats per persones celíaques i per persones veganes.

Les característiques del nostre local són d’un espai modern alhora que acollidor, disposem d’una gran terrassa on poder disfrutar del Sol de la tardor i De les nits d’estiu, a l’interior tenim aire condicionat per l’estiu i calefacció a l’hivern amb diferents espais amb capacitat per 120 persones .

El nostre horari és de 9.00 del matí fins a 4.30 de la tarda obrint també els divendres i dissabtes de 7.30 de la tarda fins a 11.00 del vespre. Els dilluns estem tancats per festa setmanal.

Us esperem a La Bòbila!

La Bòbila Espais Susanna.

La Bòbila en Centre comercial Espais Susanna.

La Bòbila Santa Susanna La Bòbila Santa Susanna La Bòbila Santa Susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!