ESPAIS SUSANNA logo positiu
loterias y apuestas del estado santa susanna

Administració loteria.

A l´Administració de loteries La Sort de Santa Susanna ens sentim orgullosos de ser l´administració més premiada de la Costa de Barcelona, confirmant la bona ratxa d´aquesta administración en el seu Historial de premis en sortejos de Nadal i el Niño, així com amb premis, alguns milionaris, en altres sortejos i apostes destacant una primitiva de 6 encerts.

Amb la intenció de seguir repartint sort i il.lusió aquesta administració familiar s´ha convertit en tot un referent a la costa de Barcelona intentant fer realitat els sonmis dels seus clients.

Esperant que participis a LA SORT de La Sort de Santa Susanna!

Més de dos segles d´històia avalen a Loteries i apostes de l´estat per ser

l´operador de joc més sòlid del present i amb més projecció de futur a Espanya.
El prestigi dels nostres jocs, la nostra àmplia i professional xarxa de vedes i una gestió integral de loteries a la vanguàrdia tecnològica són la nostra millor carta de presentació.

La nostra missió
Generar il.lusió mitjançant jocs atractius que els ciutadans disfrutin i comparteixin, amb confiança i responsabilitat, i en benefici de tots.

La nostra visió
Ser l´operador nacional de jocs preferit per tots els ciutadans, i líders mundials en loteries.

Els nostres valors
Cura en un treball ben fet i esforç per a la continua millora.
Proximitat als nostres participants, punts de venda i delegacions.
Innovació continua, dinàmica i centrada en el mercat.
Companyerisme, col.laboració i professionalitat.
Compromís amb la societat per un joc responsable i segur.
Ètica i responsabilitat en l´operació dels nostres jocs.

Us esperem a La Sort de Santa Susanna!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

La Sort de Santa Susanna Espais Susanna.

La Sort de Santa Susanna en Centre comercial Espais Susanna.

Lotería Santa Susanna. La sort de santa susanna Lotería Santa Susanna. La sort de santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!