ESPAIS SUSANNA logo positiu
merkal santa susanna

Sabateria.

MERKAL CALZADOS és una de les companyies de distribució de calçat més grans al mercat espanyol, amb més de 200 botigues repartides per la pràctica totalitat de províncies i més de 8 milions de parells de calçat i accessoris venuts cada any.

Aquest lideratge ha estat aconseguit gràcies a la confiança dels nostres clients i al treball i dedicació de les 1.200 persones que formen part de la nostra organització.

MISSIÓ
La nostra missió com a líders especialistes en calçat és treballar per satisfer les necessitats dels nostres clients mitjançant una experiència de compra còmoda i àgil, oferint-los una gran varietat de productes de moda per a tota la família, de qualitat contrastada i al millor preu.

Merkal està redoblant els seus esforços per estar cada cop més a prop dels seus clients i fer que l’experiència de compra sigui cada cop més satisfactòria. Amb la renovació i modernització de part de la nostra xarxa de botigues i les noves obertures a Centres Comercials i centre ciutat, amb el desenvolupament d’espais moderns i confortables, busquem oferir als nostres clients un entorn agradable on realitzar les compres.

En paral·lel, la nostra aposta per l’omnicanalitat segueix estant cada cop més present, posant a la vostra disposició diferents alternatives tant per realitzar les vostres compres com per rebre i tornar els productes adquirits, aprofitant els avantatges que ens atorga la combinació de la venda online amb la nostra extensa xarxa de botigues.

RESPONSABILITAT SOCIAL
Des de fa ja uns quants anys, la societat manifesta un evident interès i preocupació per l’impacte que les activitats de les empreses tenen a l’entorn, tant des d’una perspectiva humana com mediambiental.

Ja no n’hi ha prou de ser competitius i oferir un producte o servei de qualitat a un preu adequat. Ara les exigències són molt més grans i les empreses han de ser a més socialment responsables, oferir als seus empleats i col·laboradors oportunitats per al seu desenvolupament i satisfacció professional i personal, actuar de forma ètica amb els seus interlocutors, ser respectuoses amb els drets de les persones i amb el medi ambient i demostrar el seu compromís i conscienciació amb els grans problemes que actualment afecten i preocupen el conjunt de la societat.

Des de MERKAL CALZADOS compartim totalment aquesta visió i estem convençuts que no hi ha cap altra manera de fer les coses. Sense oblidar-nos que l’empresa ha de seguir assolint els seus objectius i mantenint els resultats econòmics, el millor camí per encarar el futur és integrar dins de la nostra estratègia empresarial el desenvolupament sostenible i la responsabilitat social com a elements generadors de valor.

Per assolir aquest objectiu és imprescindible tant que la nostra organització sigui permeable a les necessitats i expectatives dels seus grups d’interès com que hi hagi un ferm compromís i una col·laboració per part de totes i cadascuna de les persones que treballen a l’organització, que són els qui finalment estan en contacte amb els diferents col·lectius amb què interactua l’empresa: clients, administracions, proveïdors, comunitats, etc.

La convicció i la sensibilitat de MERKAL CALÇATS en aquest àmbit ja s’ha reflectit en les diferents accions que s’han emprès durant els darrers anys, que han deixat palès el nostre compromís amb la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible. Entre altres, podríem destacar:

  • Convenis amb diferents associacions i escoles per a la realització de pràctiques tant a la botiga com a les oficines: Fundació Surt, Creu Roja, Associació Sevillana Síndrome de Down, Instituts, Universitats, etc.
  • Inserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat.
  • Donació de productes a diferents associacions tant nacionals com a internacionals.
  • Descomptes en productes per a persones a l’atur i famílies nombroses.
  • Realització d auditories energètiques per millorar l eficiència.
  • Estudi de la petjada de carboni per conèixer limpacte ambiental de la nostra activitat.
  • Reducció de les emissions de CO2 mitjançant l’optimització de les rutes entre els centres logístics i les botigues.

El nostre compromís és continuar treballant en l’aprofundiment de les accions ja dutes a terme i en el desenvolupament de noves iniciatives que ampliïn el nostre camp d’actuació, tot plegat amb el suport d’un Comitè de Responsabilitat Social que es responsabilitzarà de la seva anàlisi, planificació i coordinació i comunicació.

És un pas que fem de manera ferma i convençuda, segurs que ens ajudarà a ser una organització millor, més forta i més reconeguda, preparada per assumir i encarar els reptes i les oportunitats del futur.

Merkal Calzados Espais Susanna.

Merkal Calzados en Centre comercial Espais Susanna.

Merkal Clazados Santa Susanna Merkal Clazados Santa Susanna Merkal Clazados Santa Susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!