ESPAIS SUSANNA logo positiu
muralla optica santa susanna

Òptica.

Muralla Òptica s’inicia al món de l’ òptica l’any 1997, oferint els seus productes i serveis professionals a la ciutat de Blanes.

A causa de la bona acceptació dels seus clients, 4 anys més tard Muralla Optica comença a obrir noves botigues a diferents poblacions de Catalunya, en aquests moments, ja disposem de centres a: Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Sant Celoni, Calella, Castelldefels, Girona, Sant Adrià del Besòs, Platja d’Aro, Palamós, Roses, Vic, Palafrugell i Pineda de Mar.

La filosofia de l’ empresa ha estat sempre oferir als seus clients les millors solucions amb els millors preus, amb el compromís d’utilitzar la gamma més alta de productes òptics. Una tasca que desenvolupen els més de 40 professionals que treballen a Muralla Optica. La qualitat és el punt de partida de tots els productes i serveis de Muralla Optica. Per això, tots els centres disposen de la darrera tecnologia en optometria i oftalmologia.

Us esperem a Muralla Òptica!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!