ESPAIS SUSANNA logo positiu

Nadal a Espais Susanna!!

El Nadal ha arribat a Espais Susanna!!!

L’Associació de Comerciants ha preparat un munt d’activitats perquè gaudeixis del Nadal mentre compres a les més de 40 botigues i serveis.
Pinta cares, visites de personatges, el nostre Caga Tió Gegant amb regals per als més petits , la visita del Pare Noel i un Elf el dissabte 23 a la tarda i el 24 al matí, un show de Màgia, el patge reial el dia 4 matí i tarda.. i per acabar les festes, mentre espereu l’arribada dels reis mags, FANTASIA, un gran espectacle musical amb els personatges més coneguts per tots.
 
 
 

Nadal a Espais Susanna, no us ho podeu perdre!

 

Nadal a Espais Susanna.

Nadal a espais susanna en Centre comercial Santa Susanna.

nadal a espais susanna

Nadal a Espais Susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!