ESPAIS SUSANNA logo positiu
Once Espais Susanna

Jocs d´atzar.

Once Santa Susanna
Una bona dosi d’energia –que nosaltres anomenem illusió– és el combustible que va permetre posar en marxa, l’any 1938, el que avui el món coneix com a ONCE. No és xovinisme. En els vuitanta anys d’existència, que l’Organització va celebrar el 2018, ha construït un sistema de prestació social per a persones amb ceguesa o discapacitat visual severa sense equivalència enlloc.

Un organisme governamental, constituït per diversos ministeris i l’ONCE, vetlla pel compliment dels seus fins socials i la progressiva adequació a les transformacions socials, polítiques i econòmiques.

Aquesta mateixa font d’energia –la illusió– va permetre que el 1988 veiés la llum un gran projecte: la Fundació ONCE per a la Cooperació i Inclusió Social de les Persones amb Discapacitat, que el 2018 també estava d’aniversari: feia trenta anys. En aquest lapse, la Fundació ONCE ha generat més de vuitanta mil llocs de treball per a persones amb discapacitat. Avui, el conjunt institucional, unit en el seu fi primordial, la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat, és conegut com l’ONCE i la seva Fundació.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

10xDIEZ Espais Susanna.

10xDIEZ en Centre comercial Espais Susanna.

10xdiez santa susanna 10xdiez santa susanna 10xdiez santa susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!