ESPAIS SUSANNA logo positiu
orange espais susanna

Telefonia.

Grup Orange, un dels principals operadors de telecomunicacions del món, amb 286 milions de clients el 30 de setembre de 2022.

Amb un projecte basat en la innovació, la convergència i la generació de valor, actualment som el segon operador del mercat espanyol de les telecomunicacions i un dels principals inversors estrangers al país.

A través de les nostres marques Orange, Jazztel i Simyo, comptem amb la confiança de 20.863.000 clients, que gaudeixen dels nostres serveis fixos, mòbils i de televisió.

El nostre full de ruta es recolza en els pilars següents:

  • Aconseguir que els nostres clients tinguin en tot moment la millor experiència amb Orange.
  • Seguir creixent en el nostre negoci principal, a través del desenvolupament de la convergència a tota l’oferta d’Orange.
  • Impulsar el negoci d’Empreses, on volem ser el soci de confiança de totes les organitzacions en aquest fenomen global de la transformació digital.
  • Desenvolupar els nous negocis de banca mòbil, assegurances i salut.

Un projecte d´inversió, innovació i generació de valor

Estem desenvolupant un projecte d’inversió en infraestructures fixes (fibra fins a la llar) i mòbils (4G/5G), per construir el desenvolupament del país, dotant-lo de les xarxes de les telecomunicacions més avançades. Aquest projecte contempla els apartats següents:

  • Continuar estenent la nostra cobertura de fibra òptica fins a la llar (FTTH) a Espanya. La fibra d’Orange cobreix ja658.000 llars i negocis a Espanya i comptem amb 3.554.000 clients que gaudeixen dels serveis sobre aquesta tecnologia de súper banda ampla. Cal destacar que la companyia va llançar el 2021 la xarxa ultraràpida de Fibra 10Gb/s sobre XGSPON Espanya, la cobertura del qual ja arriba a unes 900.000 llars desplegades, sent la de major cobertura del mercat a Espanya.
  • Completar el nostre desplegament 4G i optimitzar lexperiència de navegació mòbil dels usuaris allà on siguin. Orange compta amb 11.043.000 clients 4G i una cobertura de quarta generació sobre el 99% de la població espanyola.
  • Avançar al desenvolupament de la nova tecnologia 5G a Espanya: la xarxa 5G d’Orange arriba a 529 municipis repartits en 52 províncies, amb una cobertura del 68,7% sobre el total de la població a Espanya. Comptem ja amb1.470.000 clients a la nostra base 5G.

D’altra banda, a principis de 2022 vam anunciar el pla de desplegament de xarxa 5G més gran a la banda 700 MHz d’un operador a Espanya, amb l’objectiu d’impulsar la recuperació de l’economia a través de la transformació digital de la societat i el teixit productiu del país, així com la reducció de la bretxa digital territorial al país.

Cal destacar que, com a part dels seus plans per a aquest any, Orange anunciava a principis de 2022 un ambiciós pla de desplegament 5G a la banda 700 MHz , l’objectiu del qual era assolir amb la seva xarxa 5G sobre aquesta banda -fonamental per obtenir els majors avantatges de la xarxa 5G, també a l’interior d’edificis i en zones rurals-, a més de 1.100 municipis. La companyia ha superat els seus plans en aquest sentit, havent desplegat ja nodes de 700 MHz a 1.212 municipis.

Orange es reafirma així en el seu compromís per impulsar la connectivitat 5G a Espanya utilitzant tot l’espectre de què disposa, el més gran d’un operador a Espanya a les bandes prioritàries per al desplegament d’aquesta tecnologia (2x10MHz a 700MHz i 110MHz a 3.5 GHz) . Després de la reordenació de freqüències a la banda de 3,5GHz, la companyia pot oferir més d’un 60% addicional de velocitat als clients (1,5 Gb/s).

D’altra banda, que Orange ha tingut un paper protagonista en els pilots que desenvolupats en el marc del Pla Nacional 5G a Galícia, València i el País Basc, cosa que ens permet desenvolupar proves de concepte que impulsaran la digitalització de l’economia en diferents sectors productius constituint un ecosistema de socis tecnològics que han unit els seus esforços per accelerar el procés.

Donem suport al desenvolupament d’un ecosistema d’innovació permanent

A Orange creiem que la innovació és oberta, participativa , i que no ens podem donar suport només a les nostres capacitats internes, sinó que hem de contribuir a la creació d’un ecosistema de petites empreses innovadores en el camp de les noves tecnologies. Per això col·laborem amb diferents actors en l’entorn de la innovació a Espanya, com ara startups, grans corporacions, inversors, acadèmics, estudiants, autoritats públiques, ONG, etc.

A Espanya estem desenvolupant iniciatives com Sé + Digital i Lánzate , en col·laboració amb l’Escola d’Organització Industrial (EOI) per fomentar la innovació oberta, la formació i l’emprenedoria per tal de construir un futur digital.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!