ESPAIS SUSANNA logo positiu

Photocall Nadal Espais Susanna!!

El Nadal ha arribat a Espais Susanna!!!

L’Associació de Comerciants ha preparat un photocall de Nadal a la galeria comercial perquè tinguis un record de la teva visita al nostre parc comercial.
Fes-te fotos i esmenta @espais_susanna a instagram, entre tots crearem un bonic àlbum de visites i records a Espais Susanna.
El dia 23 de desembre de 17 a 20h i el 24 de desembre de 11 a 14h ens visitarà el Pare Noel i el 4 de Gener ens visitarà el patge reial de 11 a 14h i de 17:30 a 20:30h.
Et podràs fer fotos amb ells i entregar la carta al Pare Noel i als Reis Mags
 
 

Nadal a Espais Susanna, no us ho podeu perdre!

 

Nadal a Espais Susanna.

Nadal a espais susanna en Centre comercial Santa Susanna.

nadal a espais susanna

Nadal a Espais Susanna

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!