ESPAIS SUSANNA logo positiu

Rua del 600!!

Si t’agraden els vehicles clàssics i en concret els SEAT 600 estàs de sort. El proper diumenge 19 de Maig l’Associació Agrupació Estimem el 600 i Motor Antic Figueres visitarà Santa Susanna i Espais Susanna.

Com cada any, tindrem la Rua del 600 per tot el poble que començarà a les 10 del matí i a les 11:30 concentració a Espais Susanna, a la Plaça de la Bòbila.

No et perdis l’oportunitat de veure de prop aquests icònics vehicles que van motoritzar el país entre el 1957 i el 1973.

T´esperem!!!

Rua del 600.

Rua del 600 a espais susanna en Centre comercial Santa Susanna.

Rua del 600 Rua del 600 Rua del 600

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!