ESPAIS SUSANNA logo positiu

Gestions immobiliàries.

Benvinguts/es a SERRA-S Gestions Immobiliàries

El nostre equip està format per agents immobiliaris experts que ofereixen un servei professional i personalitzat a cada client. Des de la primera trobada fins a la signatura final, comprenem les necessitats individuals i busquem solucions immobiliàries a mida.

L’honestedat i la transparència en la relació amb els nostres clients, és la nostra prioritat en totes les operacions que realitzem, combinem els avantatges del món digital amb un tracte humà i proper.

En un món en constant evolució, utilitzem tecnologia d’avantguarda per millorar l’experiència del client. Des de plataformes en línia fins a eines de màrqueting digital. Ens assegurem que els nostres clients es beneficiïn de les darreres innovacions en el sector immobiliari.

Som al CARREFOUR de SANTA SUSANNA, aquesta ubicació privilegiada, el gran volum de públic que diàriament visiten aquest centre comercial, la facilitat d’aparcament, l’obertura de set dies a la setmana i l’ampli horari d’atenció als clients, donen visibilitat als nostres productes i garanteixen l’èxit de les transaccions que realitzem.

Et convidem a conèixer les nostres propietats excepcionals. Amb nosaltres, descobriràs un camí sense complicacions cap a la llar dels teus somnis, recolzat per un equip que t’acompanya en cada pas del procés.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

SERRA-S Gestions Immobiliàries Espais Susanna.

SERRA-S Gestions Immobiliàries

en Centre comercial Espais Susanna.

SERRA-S Gestions Immobiliàries SERRA-S Gestions Immobiliàries SERRA-S Gestions Immobiliàries

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

× Hola!