ESPAIS SUSANNA logo positiu
sport barcelona espais susanna

Roba i complements esportius.

Sports Barcelona neix com una companyia que decideix incursionar al mercat de la venda de peces esportives i els seus accessoris, en especial, articles de futbol.

Tenim diferents marques perquè puguis triar, com: Nike, Adidas, Puma, Converse, Joma, etc. Totes elles, són conegudes al mercat esportiu

Sports Barcelona va ser creada per a vosaltres, de manera que puguem caminar al vostre costat, per ajudar-vos i alleugerir-vos la càrrega sobre la decisió d’escollir entre diferents productes, i com no, plantejant-vos solucions eficaces en la vostra compra, el que volem és donar-vos un servei personalitzat, acollidor i de comoditat, i alhora assessorar-vos a l’hora de comprar un producte, explicant els seus avantatges i desavantatges, les diferents qualitats dels productes, perquè s’adapta millor cadascun d’ells i en quina disciplina d’esport.

Estem especialitzats en tots els esports, majoritàriament, al futbol, esport per al qual, la seva equipació és molt important i es compon bàsicament d’aquests cinc articles, els quals podem dir que són de caràcter obligatori: Una samarreta, uns pantalons curts, uns mitjons, unes sabatilles esportives (els jugadors usen un tipus de calçat específic) i unes canyelleres (que les fem servir com a protecció a la zona tibial). I com no, per als partits i entrenaments són necessàries pilotes, infladors, petos, motxilles i bosses per poder transportar còmodament la vostra equipació.

Actualment, tenim diverses botigues repartides per diferents poblacions: Calella, Santa Susanna i Roses, les quals s’han inserit a la vida quotidiana dels habitants de la població, aquestes, s’han convertit en líders en vendes, i han posicionat els nostres articles d’esport a el cim de la muntanya, la qual cosa ens permet competir i mantenir-nos en el primer lloc al mercat.

L’estètica i la qualitat del nostre producte es veuen reflectides en la durabilitat i la demanda.

Us esperem a Sports Barcelona!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!