ESPAIS SUSANNA logo positiu
sprinter santa susanna

Esports i complements.

Sprinter és el lloc de trobada per a gent que viu esportivament. Per a aquelles persones que s’aixequen al matí, porten els nens a l’escola, treballen 8 hores, i tornen a casa per posar-se les sabatilles i sortir a córrer  Per a aquelles heroïnes que treuen temps d’on no n’hi ha per anar al gim, i saben que unes bones sabatilles d’esport estilitzen més la figura que uns talons. Per a tots aquells que escullen la comoditat a l’hora de vestir, sense sacrificar l’estil.

Des que vam obrir la nostra primera botiga el 1995 a València, ens hem expandit per tot el país fins a sobrepassar les 100 botigues físiques. Avui dia som més de 2600 empleats, entre botigues, serveis centrals i logística.

I seguim creixent.

A Sprinter trobaràs moda esportiva i casual, complements i materials per a la pràctica de multitud d’esports, com ara running, fitness, ciclisme, futbol o pàdel, per exemple.

Comptem amb una àmplia gamma en productes de primeres marques esportives, com Adidas, Nike, Puma, Fila, Asics i molts dels models d’aquestes marques són dissenyats exclusivament per a Sprinter.

Una oferta sòlida en moda esportiva que compta amb primeres marques i amb un dossier de marques pròpies, tant de performance com de moda.

T’esperem a Sprinter!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!