ESPAIS SUSANNA logo positiu
The entertainer espais susanna

Joguines i complements Infantils.

The Entertainer és un dels minoristes de joguines de més ràpid creixement del món.

Fundada per Gary i Catherine Grant el 1981 i encara de propietat familiar, tenim més de 170 botigues al Regne Unit i 30 més a tot el món com a part del nostre programa de franquícies internacionals.

Les nostres botigues The Entertainer, són botigues de joguines tradicionals de petit format ubicades en llocs comunitaris al carrer principal i en centres comercials.

Amb una àmplia gamma de joguines, l’última tecnologia multicanal i un brillant teatre a la botiga, oferim una experiència al client inigualable mentre treballem per la nostra missió de ser la botiga de joguines més estimada, un nen, una comunitat a la vegada.

Creiem que som una empresa minorista única, com una signatura que no es pot copiar. La nostra visió és que cada infància estigui plena de meravelles.  Ens encanta crear records i oferir un servei excepcional. Recorda haver visitat una botiga de joguines quan era petit? Amb sort, aquests records encara estan amb tu.

Us esperem a The Entertainer Santa Susanna!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!