ESPAIS SUSANNA logo positiu
vodafone santa susanna

Telefonia.

Vodafone som una empresa de telecomunicacions que connecta més de 650 milions de persones i organitzacions de totes les mides.

Creiem que la tecnologia i la connectivitat poden millorar la vida i el futur de les persones. El nostre objectiu és construir una societat centrada en el progrés socioeconòmic, que aculli les persones i respecti el nostre entorn. Estem compromesos a millorar mil milions de vides ia reduir a la meitat el nostre impacte ambiental per al 2025, prenent mesures en 3 àrees: societat digital, inclusió per a tothom i planeta.

Creiem en una societat digital on les dades flueixen a gran velocitat, connectant persones, comunitats i coses com mai no es va fer abans. Amb les nostres xarxes Gigabit, les ciutats tindran accés a més serveis a temps real i les empreses podran desenvolupar nous productes pensant en les properes generacions.

L’Internet de les coses (IoT) facilitarà un transport eficient, segur i intel·ligent. Tot això farà la nostra vida més fàcil, saludable i satisfactòria.

El nostre dia a dia demostra una cosa: la connectivitat impulsa la inclusió. La igualtat doportunitats neix quan tothom té la mateixa oportunitat de connectar-se. Per això treballem per reinventar la tecnologia, portar la xarxa als racons més llunyans del món i garantir que totes les persones –sense importar el seu gènere, edat, proveniència ni capacitats– tinguin accés a una educació i un futur digital.

I continuarem treballant fins a assolir el nostre objectiu. Fins a aconseguir que estiguem, per fi, tots i totes.

L’èxit d’una empresa digital no hauria de deixar empremta al medi ambient i creiem que cal prendre mesures urgents per frenar el canvi climàtic. Amb el compromís de reduir a la meitat el nostre impacte ajudarem a garantir un futur sostenible per a tothom.

Posarem el focus en l’eficiència energètica, el subministrament d’energies renovables i la reducció de deixalles de la xarxa. Això mitigarà els efectes del creixement del nostre negoci i de la imparable demanda de dades dels clients.

Per garantir un futur millor, estem treballant amb GSMA, l’associació de la indústria mòbil. Gràcies a un lideratge sostenible les nostres estratègies i esforços estan emmarcats en els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.

Actuem amb responsabilitat És tan important assolir resultats socials positius com garantir que s’actuï de manera responsable i íntegra. El que fem importa i com ho fem, també. El compromís que tenim amb la transparència queda palès amb els nostres programes sobre les àrees que són focus de debat públic.

Botigues i restauració Vodafone Espais Susanna.

Botigues i restauració en Centre comercial Espais Susanna.

Vodafone Santa Susanna Vodafone Santa Susanna (2)

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

Així com, també, per a vetllar els interessos dels comerciants, especialment en la relació amb l’administració i altres institucions públiques. Establir, mantenir, i fomentar contactes professionals amb tots els membres, facilitant la seva promoció professional. També col•laborar en manifestacions ciutadanes locals, de caire cultural, artístic i recreatiu, com en les millores o noves implantacions de serveis. Entre els acords entre els comerciants figuren, com a objectius fundacionals de l’ACCC, fer que les nostres activitats es centrin en dos grans eixos d’actuació:

 
  • Per una banda, realitzem totes aquelles tasques de representació i defensa dels interessos dels associats que, a proposta d’aquests o a iniciativa de la Junta Directiva de l’Associació, es consideren necessàries. Així mateix, realitzem les tasques pròpies de tota associació, mantenint i millorant la gestió del dia a dia i oferint diversos serveis als associats.
  • En segon lloc, desenvolupem tot un seguit d’activitats i actuacions per a la millora de la posició competitiva del comerç a l’entorn, que s’emmarquen en el desenvolupament del Pla de Dinamització Comercial.
 

Actualment l´Associació està formada per més de 40 establiments, de diversos sectors i gremis, que treballen conjuntament i en harmonia privilegiadament ubicats al terme municipal de Santa Susanna, a la banda Sud de la carretera N-II, km 673, al bell mig del nord de la comarca del Maresme.

No deixis de visitar-nos. T’hi esperem!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!