ESPAIS SUSANNA logo positiu
yo te amueblo espais susanna

Mobiliari i complements per a la llar.

YOTEAMUEBLO és una de les marques comercials que el GRUP IM.SL (Implantació Mobiliaria SL) utilitza per a la gestió del seu GRUP DE COMPRA de botigues de venda i distribució de mobles i descans de primer preu.

Els seus socis i fundadors, que compten amb més de 30 anys d’experiència al MERCAT DE GRUPS DE COMPRES I FRANQUÍCIES a tot l’àmbit espanyol i, en els últims anys, especialitzats en la gestió de botigues de Mobles, Sofàs i Matalassos han posat en marxa aquesta nova forma de negoci que es basa en una cosa tan bàsica i lògica com és “APROFITAR EL VOLUM DE COMPRA I LA FORÇA DE GRUP” per arribar a negociacions i acords equitatius i beneficiosos amb els principals fabricants i distribuïdors de mobles, sofàs i matalassos .

A YOTEAMUEBLO s’aconsegueix tenir un dels MILLORS PREUS DE VENDA del mercat del moble sense perdre qualitat, varietat i garantia.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!