ESPAIS SUSANNA logo positiu

Feliç Sant Jordi!!!

Des d’Espais Susanna us convidem a que celebreu el Dia de Sant Jordi amb nosaltres.

El dia de Sant Jordi és una festa de marcat caràcter popular, que uneix cultura i romanticisme combinant la celebració del dia del llibre i del dia dels enamorats.

Segons ens explica la llegenda…  el cavaller va matar el drac d’un cop de llança. De la sang de les ferides del drac va néixer una rosa que el cavaller va donar a la princesa en senyal d’amor.

A Espais Susanna volem seguir amb la tradició i que regaleu roses i llibres a les persones estimades: mares, pares, fills, parella, amics, coneguts…

 

A més de roses i llibres també podeu regalar la sort amb la Grossa de Sant Jordi i el cupó del Dia del Llibre de la ONCE que anirà acompanyat d’un preciós punt de llibre.

Us esperem, no us ho podeu perdre!!!

Sant Jordi.

Sant Jordi a espais susanna en Centre comercial Santa Susanna.

    Sant Jordi

Visita la nostra pàgina a les xarxes socials i coneix més sobre les nostres botigues i restauració:

Instagram
Facebook

L´Associació de Comerciants Espais Susanna, creada l’any 2010 amb el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’ajuntament de Santa Susanna, té com a prioritat la unió d’esforços de tots els comerciants adherits per tal d’aconseguir el compliment d’objectius comuns que permetin el bon desenvolupament de l’activitat comercial i un bon servei a tots i cadascun dels clients, habitants habituals i turistes, que visiten aquesta zona comercial de la població.

 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

REP EN EL TEU CORREU LES NOVETATS I OFERTES EXCLUSIVES

*Enviant la subscripció a la newsletter declares la teva conformitat amb la nostra política de privacitat. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’enllaç que trobaràs en la mateixa newsletter.

× Hola!